Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κάψε το σενάριο..

και δεν εννοώ την εκπομπή του mega..ΣΤΑΜΑΤΑ πια να προσχεδιάζεις τα πάντα..να ζυγίζεις κάθε σου κουβέντα πριν μου πεις οτιδήποτε(όχι μόνο σε εμένα δηλαδή)..μάθε να ζεις...αυτοσχεδίασε..δεν χρειάζονται όλα την ίδια σοβαρότητα..λιγάκι η φαντασία..λιγάκι η αυτοπεποίθηση και να ΄σαι...=)..Ξέρετε..η ζωή είναι τόσο μικρή που δεν καταλαβαίνει και πολλά..μην την φορτώνεις..απλώς απόλαυσε την..πιάσε την ευκαιρία που σου δάνεισε..και μην παραμένεις σε σενάρια..επικεντρώσου σε πράγματα που δεν έχουν γραφτεί ούτε παιχτεί ποτέ πριν..άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε μακριά χωρίς να σε εμποδίζει κανένα φύλλο χαρτί με λόγια που πρέπει και καλά να πεις,κανένα αφεντικό με εντολές που πρέπει και καλά να ακολουθήσεις..καμία δασκάλα με τιμωρίες που είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς..μην σκέφτεσαι κάθε λεπτό τι θα προκύψει στο επόμενο γτ έτσι χάνεις την ουσία..με το να κοσκινίζεις το καθετί δεν το ευχαριστιέσαι..άνοιξε το στόμα και και πες ότι προκύψει..μην αγχώνεσαι..δεν πρόκειται να σε κρεμάσουν αν κάνεις και κανένα λαθάκι..έτσι είναι η ζωή..αρκεί να κάψεις το Σενάριο...και όλα θα περνούν τόσο ξέγνοιαστα ..θα δεις..ούτε που θα το καταλάβεις..για αυτούς και μόνο τους λόγους πιστεύω πως αρκεί να αλλάξουμε μυαλά και να συνεχίσουμε την ζωή μας(όσοι δεν έχουμε ήδη αρχίσει) χωρίς σενάρια και προγράμματα..
                     ΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ--->ΖΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ..
                             

Σας χαιρετώ..=)

2 σχόλια:

  1. εχεις απολυτο δικιο! θα συμφωνισω μαζι σου απειρες φορες! Πρεπει απλα να ζησουμε χωρις να προγραμματιζουμε τι θα συμβει! κι εγω ειναι η αληθεια πως καποιες φορες το κανω... καποιες φορες σκεφτομαι αρνητικα! Απο δω και περα λοιπον αυτο που εχουμε ολοι μας να κανουμε ειναι να ζησουμε ξεγνοιαστα! σε ευχαριστω για τις ομορφες σκεψεις! φιλακια πολλα! :* καλο βραδυ! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανησυχείς..όλοι το κάνουμε ορισμένες φορές..είναι ανθρώπινο..το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να το ελαττώσουμε λιγάκι..ζήσε ξέγνοιαστα λοιπόν..;)
      καλή εβδομάδα..

      Διαγραφή