Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

To:little princess

Κάτι που υποσχέθηκα στην μικρή πριγκίπισσα (:..μία ανάρτηση για να σου δείξω πόσο σε έχω εκτιμήσει..πόσο όμορφα αισθάνομαι που σε έχω γνωρίσει έστω και μέσα από τον χώρο του blogger...χαίρομαι όταν αντιλαμβάνομαι πως υπάρχουν άτομα που έχουν όρεξη να ασχοληθούν ή να βοηθήσουν οποιονδήποτε ανεξάρτητα από το αν είναι φίλος-η τους...που σε καταλαβαίνουν μέσα από ένα κομμάτι.;)..και είναι πρόθυμοι για οτιδήποτε τους χρειαστείς..ανεκτίμητα όντα πλέον..να είσαι πάντα καλά..και να μην αλλάξεις ποτέ και για κανέναν..τις καλύτερες ευχές μου για τον έρωτα που περνάς αυτήν την περίοδο..εύχομαι να το απολαμβάνεις κάθε στιγμή..σε φιλώ...Να μερικές φωτογραφίες που τράβηξα σκεφτόμενη εσένα ..;)τα λέμε..<3
                                         τι ρομαντικό..η αγαπημένη θέα του ήλιου που δύει..
                                                          ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο..
                                                                                                                                 Καλή συνέχεια..(: εύχομαι να σε μάθω καλύτερα και να συνεχίσουμε έτσι..;)

4 σχόλια:

  1. ειληκρινα μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω! Και σου υποσχομαι να μεινω οπως ειμαι! Να μην αλλαξω! Και ναι! ειμαι παντα εδω! να το ξερεις αυτο! ακομα κι αν δεν σε ξερω... Ξερω απλα οτι εισαι η ηρω ενα υπεροχο (απο το λιγο που σε ξερω) ατομο! Οτιδηποτε χρειαστεις σου το ξανα λεω μην διστασεις να μπεις στο blog μου και να μου ζητησεις βοηθεια-συμβουλη-συμπαρασταση-η απλα να σε ακουσω! μπορεις να μοιραστεις μαζι μου χαρες λυπες ΤΑ ΠΑΝΤΑ! σου στελνω φιλακιααααα πολλα πολλα πολλα απο εδω που ειμαι... εκει που βρισκεσαι! οπου κι αν βρισκεσαι! <3 <3 <3 και την αγαπη μου! :) αληθεια τι ηλικια εχεις περιπου? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την δευτερη φωτογραφια την τραβιξες κι εσυ αυτην? μοιαζει παρα πολυ με το λιμανι της πολης μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εε τότε παίζει να μένουμε στην ίδια πόλη..;)εγώ είμαι 15..σε ευχαριστώ ειλικρινά για όλα..όποτε χρειαστώ βοήθεια δεν θα διστάσω..το ίδιο θα ήθελα να κάνεις και εσύ..;)φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή