Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τετάρτη-?

Και πάλι μόνη πάνω από ένα τηλέφωνο..μακριά σου μέρες που μοιάζουν βδομάδες..δεν με έχεις ξεχάσει το νιώθω..απλώς έχεις πείσμα..γα'ι'δουρινό θα μπορούσα να πω χωρίς υπερβολές..απλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις..τι κερδίζεις βρε παιδάκι μου?Μου λείπεις πολύ..απλά δεν μου αρέσει να το παραδέχομαι..προσπαθώ να το κρύβω για να δείχνω δυνατή..άλλα μάταια..όλοι έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκομαι..δεν ξέρω πως..τόσο πολύ φαίνεται?Δεν μου αρέσει να μαλώνω..ειδικά μαζί σου..ξέρω πως δεν πρόκειται μέσα από αυτή την διαδικασία να σε βαρεθώ απλώς ποτέ δεν καταλαβαίνω πως εξελίσσεται ο διάλογος μας έτσι..Ξέρεις εγώ σε σκέφτομαι..και πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις..απλώς πρέπει να κατανοήσεις το γεγονός πως δεν αρκεί μόνο να σε ακούω εγώ..
       Δεν θα πάρει..απλά όποιος αγαπάει και νιώθει..υπομένει..μου αρκεί το χαμόγελο σου μετά από όλο αυτό..μόνο αυτό θέλω να δω και μετά γίνομαι κομμάτια..για το καλό μας φωνάζω..τσακώνομαι και καμιά φορά μαλώνω ολότελα..απλά πρέπει να με καταλάβεις..νομίζεις πως προσπαθώ να είμαι συνέχεια από πάνω και θέλω να πάρω την θέση σου..δεν έχεις καταλάβει πως σε θέλω κοντά μου και ακριβώς για αυτό ίσως υπερβάλω μερικές φορές..δεν το επιδιώκω όμως απαραίτητα..υπόσχομαι..
        Η φωνή σου..θέλω να την ακούσω για ένα λεπτό και μετά θα κλείσω..promise..αλλά δεν το κάνω..δεν θα σε πάρω τηλέφωνο..νομίζεις πως μπαίνω στο γνωστό τρυπάκι..'ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ'..ΛΑΘΟΣ..αλλά αν το κάνω δεν θα καταλάβεις πόσο σημασία είχε αυτό που έκανες..για σένα δεν έχει και τόση..όμως για μένα πολύ περισσότερη από όσο φαντάζεσαι..μπορεί να με βρίζεις..μπορεί να μην θέλεις να με ακούς..να ξέρεις όμως πως δεν είσαι σωστός..στην προκειμένη περίπτωση όχι..ξέρω όμως πως με αγαπάς..το αισθάνομαι..αλλά ίσως με αγαπάς περισσότερο ώστε να αντέχεις μακριά μου χωρίς να μου μιλάς..ίσως να έχεις δίκιο..καλύτερα από κοντά..και καλύτερα αργότερα αφού τώρα δεν είναι η σωστή στιγμή..

6 σχόλια:

  1. Mα πάλι το ίδιο πρόβλημα; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον άνθρωπο! πώς μπορεί και σου κρατάει πείσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά..σημασία έχει πως τώρα είμαστε καλά..=)απλά είχα την ανάγκη να γράψω κάτι για αυτό και το έκανα..καλό σου απόγευμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχ τρελενομαι!!!ξέρεισ είναι μαγικό...να μαλώνεις με το αγόρι σου και να πονάει..να βάζεις πίσμα ότι ποτέ δεν θα κάνεις πίσω..ότι ποτέ δεν θα υποκίψεις στα συνεσθήματα σου σε αυτόν..και από την άλλη όλο και κάτι θα κάνει όλο και κάτι θα πεί και θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα με ένα μαγικό τρόπο!!!και αυτό είναι μαγικό..η αγάπη είναι μαγική!!και ναι μπορεί να είναι λίγο tragic και ειρωνικό αλλά έτσι είναι η αγάπη!!και λίγοι μόνο την δέχονται και έχουν υπομονή για να την κρατίσουν!!είσαι από αυτουσ τους λίγους!!love ya babe!!<3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ..με τα λόγια σου μου δίνεις να καταλάβω πως με νιώθεις..πως με αισθάνεσαι..έχεις απόλυτο δίκιο 'η αγάπη είναι μαγική'..love y <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχ να δουμε τωρα αν ΕΚΕΙΝΟΣ το καταλαβει!!και στο κατω κατω αν δεν το εκτιμησει τι ειπαμε οτι θα κάνουμε?................ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 50 ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!χαχαχαχχα!!!χαζοοο!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή